Muuta tarjontaa

Suomen ohjelmien lisäksi tarjoamme transfereita ja retkiä naapurimaihin. Suosituimmat kohteet ovat Pietari, Nordkapp, Tukholma ja Eestin pääkaupunki Tallinna.
Tällä sivulla näette muutamia ohjelmaehdotuksia.
Pyytäkää yksilöllinen tarjous.

 • Pietari
  Yli 300 vuotta vanha maailmankaupunki Nevan rannalla on aina matkan arvoinen. Kaupunkikierroksen aikana tutustutte mm. Talvipalatsiin, Isaakin Katedraaliin, tunnettuun ostoskatuun Nevski Projektiin, Pietarin ja Paavalin linnoitukseen.
  Lisäksi voimme järjestää käynnin Eremitaasiin, Pietarhoviin tai Pushkiniin, jossa teillä on mahdollisuus ihailla entisöityä norsunluunhuonetta.

  Peter1
  Peter2
  Peter3
  Peter4
 • Tallinna
  Matkustatte takaisin keskiaikaan vanhaan restauroituun Tallinnaan, joka on entisen Hansaliiton osa. Restauroitu vanha kaupunki kutsuu vierailijaa kävelylle. Teemme teille paikkavarauksen ravintolaan vanhassa kaupungissa tai varaamme kaupunkikierroksen tai retken kansallispuistoon Lahemaahan, joka sijaitsee Tallinnan lähellä.

  Tallinn1
  Tallinn2
  Tallinn3
 • Skandinavia
  Haluatteko käydä Nordkappissa tai Tukholmassa? Vai tarvitsetteko transferin hotelliin tai matkanjohtajan? Profiteam haluaa auttaa teitä toteuttamaan matkan toiveet ja tarpeet Skandinaviassa.

  Skandinavien1
  Skandinavien2
  Skandinavien3